Мебел за баня Provence

Мебел за баня Provence

From: 267.00 лв.

 • Шкаф за баня Provence с мивка FAYANS
 • Предназначен за монтаж на стена (конзолен)
 • 100% PVC, влаго и водоустойчив материал
 • Над 200 искрящи цвята и безброй цветови комбинации
 • Произвежда се в размер: 55 см, 65 см

 

Цветове на снимката: Корпус, Чекмедже, Бленда: RAL1013на 12 вноски по 26.28 лв.

  БЪРЗА ПОРЪЧКА

  Важно: Наш служител ще се свърже с Вас, за уточняване на повече детайли.

  Description

  Ретро шкаф за баня Provence

  Ретро шкаф за баня Provence

  Винтидж шкаф с мивка за баня. Шкафът е с 1 чекмедже с елегантна ретро дръжка и красива ниша под чекмеджето. Класически и ретро стил се преплитат с модерна елегантност, идеален за съвременни проекти за баня в ретро винтидж стил.

  Механизмите за плавно затваряне ↑blum карат чекмеджетата да се затварят меко и плавно без усилие, без тряскане и с винаги точно премерено прибиране на финала. Шкафът се предлага със система за окачване на немската марка Hettich, а гамата от над 200 цвята и безкрайни цветови комбинации се постига с висококачествените полиуретанови покрития и лакове Milesi.

  ЦВЕТОВЕ


  Всички мебели за баня на AB Group се произвеждат в цветове от класическата цветова схема RAL. Шкафът може да бъде боядисан във всеки един или в комбинация от цветове (без металици).

  При поръчка цветовете се посочват като номер по RAL. За да разгледате всички цветове по RAL K7 Classic кликнете тук.

  Моля, имайте предвид, че цветовете в сайта са с информативна цел, както и че могат да варират от един на друг екран.

  Възможно е поръчването на специфичен цвят, който не е наличен в цветовата схема на RAL, за целта се изисква предоставяне на мостра и допълнително заплащане на услугата. При поръчка на цвят от мостра, трябва да имате предвид, че има допустими отклонения от нюанса, както и че цветовете варират в зависимост от повърхността, върху която се полагат, технологията и типа на боята.

   

  МАТЕРИАЛИ И ТЕХНОЛОГИИ


  Мебелите за баня на AB Group се произвеждат от 100% водоустойчив материал пено-PVC и масив. Предварителната подготовка на материалите включва прецизно разкрояване на циркуляр с точност до 0.1 от мм. На детайлите се поставя PVC кант с дебелина 0.5 мм. Кантирането гарантира здравина и устойчивост на умерени удари при всекидневна употреба.

  Детайлите се разпробиват на многошпинделна машина, с точност до 0.1 мм. Използват се утвърдени в мебелното производство сглобки, които позволяват шкафовете да се сглобяват и разглобяват многократно.

  Гланцовият финиш на видимите части се постига след допълнително покритие на вече боядисаните детайли с лак. Покритието се полира с паста до придобиване на познатия на клиентите ни огледален ефект. В последния етап на производството детайлите се сглобяват. Шкафът се подготвя за експедиция, пакетира се с аеропласт, 3D ъгли и стреч, които го предпазват от транспортни дефекти и наранявания.

  СХЕМА


  Модел Provence може да се окомплектова с колона за баня по избор от продуктовия каталог, както и с LED или обикновено огледало в подходяща форма и размер.

  *Посочените размери са в см.

  Страна на произход: България
  Серия: Classica
  Дълбочина: 43 см
  Височина: 65 см
  Материал: PVC
  Гаранция: 3 години
  Затваряне: Плавно затваряне
  Чекмедже
  Тип монтаж: Окачен (конзолен)
  Материал мивка: Порцелан, бял
  Финиш: Гланц
  Тип шкаф: Шкаф с мивка

  Additional information

  Опций:

  Шкаф с мивка Provence 55 см. с 1 чекмедже, Шкаф с мивка Provence 65 см. с 1 чекмедже, Огледало с PVC рамка K-23 60/80 см.

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “Мебел за баня Provence”

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  Go to Top