Мебел за баня Nova Light

Мебел за баня Nova Light

From: 387.00 лв.

 • Шкаф за баня Nova Light с мивка Catalano
 • Предназначен за монтаж на стена (конзолен)
 • 100% PVC, влаго и водоустойчив материал
 • Над 200 искрящи цвята и безброй цветови комбинации
 • Произвежда се в размер: 62 см и 80 см

Цветове на снимката: Корпус и Чекмеджета: бял гланцна 12 вноски по 38.09 лв.

  БЪРЗА ПОРЪЧКА

  Важно: Наш служител ще се свърже с Вас, за уточняване на повече детайли.

  Description

  Модерен шкаф с мивка за баня. Шкафът се произвежда в два варианта: с 2 чекмеджета с плавно изтегляне и прибиране с помощта на хромирана дръжка или 2 вратички с плавно затваряне. Красивата хромирана дръжка е атрактивен акцент в дизайна на шкафа със своята нетрадиционна форма.

  Механизмите за плавно затваряне ↑blum карат чекмеджетата да се затварят меко и плавно без усилие, без тряскане и с винаги точно премерено прибиране на финала. Шкафът се предлага със система за окачване на немската марка Hettich, а гамата от над 200 цвята и безкрайни цветови комбинации се постига с висококачествените полиуретанови покрития и лакове Milesi.

  ЦВЕТОВЕ


  Всички мебели за баня на AB Group се произвеждат в цветове от класическата цветова схема RAL. Шкафът може да бъде боядисан във всеки един или в комбинация от цветове (без металици).

  При поръчка цветовете се посочват като номер по RAL. За да разгледате всички цветове по RAL K7 Classic кликнете тук.

  Моля, имайте предвид, че цветовете в сайта са с информативна цел, както и че могат да варират от един на друг екран.

  Възможно е поръчването на специфичен цвят, който не е наличен в цветовата схема на RAL, за целта се изисква предоставяне на мостра и допълнително заплащане на услугата. При поръчка на цвят от мостра, трябва да имате предвид, че има допустими отклонения от нюанса, както и че цветовете варират в зависимост от повърхността, върху която се полагат, технологията и типа на боята.

  МАТЕРИАЛИ И ТЕХНОЛОГИИ


  Мебелите за баня на AB Group се произвеждат от 100% водоустойчив материал пено-PVC и масив. Предварителната подготовка на материалите включва прецизно разкрояване на циркуляр с точност до 0.1 от мм. На детайлите се поставя PVC кант с дебелина 0.5 мм. Кантирането гарантира здравина и устойчивост на умерени удари при всекидневна употреба.

  Детайлите се разпробиват на многошпинделна машина, с точност до 0.1 мм. Използват се утвърдени в мебелното производство сглобки, които позволяват шкафовете да се сглобяват и разглобяват многократно.

  Гланцовият финиш на видимите части се постига след допълнително покритие на вече боядисаните детайли с лак. Покритието се полира с паста до придобиване на познатия на клиентите ни огледален ефект. В последния етап на производството детайлите се сглобяват. Шкафът се подготвя за експедиция, пакетира се с аеропласт, 3D ъгли и стреч, които го предпазват от транспортни дефекти и наранявания.

  СХЕМА


  Модел Nova Light може да се окомплектова с колона за баня по избор, както и с обикновено или LED огледало в подходяща форма и размер.

  *Посочените размери са в см

  Страна на произход: България
  Серия: Moderna
  Дълбочина: 46 см
  Височина: 60 см
  Материал: PVC
  Гаранция: 3 години
  Затваряне: Чекмеджета
  Вратички
  Плавно затваряне
  Тип монтаж: Окачен (конзолен)
  Материал мивка: Порцелан, бял
  Финиш: Гланц
  Тип шкаф: Шкаф с мивка

  Additional information

  Опций:

  Шкаф с мивка Nova Light 62 см с 2 чекмеджета, Шкаф с мивка Nova Light 62 см с 2 вратички, Шкаф с мивка Nova Light 80 см с 2 чекмеджета, Шкаф с мивка Nova Light 80 см с 2 вратички, LED огледало ABL-023Q 60/60 см, LED огледало ABL-023H 80/60 см

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “Мебел за баня Nova Light”

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  Go to Top