Мебел за баня Minion

Мебел за баня Minion

From: 164.00 лв.

 • Шкаф за баня Minion с мивка POLYMER
 • Предназначен за монтаж на стена (конзолен)
 • 100% PVC, влаго и водоустойчив материал
 • Над 200 искрящи цвята и безброй цветови комбинации
 • Произвежда се в размер: 43 см
 • Реверсивна мивка (отвор отляво или отдясно)

 

Цветове: По избор от каталога RAL K7 Classicна 12 вноски по 16.14 лв.

  БЪРЗА ПОРЪЧКА

  Важно: Наш служител ще се свърже с Вас, за уточняване на повече детайли.

  Description

  Модерен компактен шкаф с мивка за баня. Шкафът е с 1 вратичка с плавно затваряне, с дръжка тип зарязан на 45° кант. Тя осигурява удобство, още по-компактен дизайн и размер, безопасност, лесна поддръжка и почистване и не на последно място изключително семпло и елегантно излъчване на модела. Подходящ е за малки помещения, където всеки милиметър е от значение.

  Шкафът се предлага със система за окачване на немската марка Hettich, а гамата от над 200 цвята и безкрайни цветови комбинации се постига с висококачествените полиуретанови покрития и лакове Milesi.

  ЦВЕТОВЕ


  Всички мебели за баня на AB Group се произвеждат в цветове от класическата цветова схема RAL. Шкафът може да бъде боядисан във всеки един или в комбинация от цветове (без металици).

  При поръчка цветовете се посочват като номер по RAL. За да разгледате всички цветове по RAL K7 Classic кликнете тук.

  Моля, имайте предвид, че цветовете в сайта са с информативна цел, както и че могат да варират от един на друг екран.

  Възможно е поръчването на специфичен цвят, който не е наличен в цветовата схема на RAL, за целта се изисква предоставяне на мостра и допълнително заплащане на услугата. При поръчка на цвят от мостра, трябва да имате предвид, че има допустими отклонения от нюанса, както и че цветовете варират в зависимост от повърхността, върху която се полагат, технологията и типа на боята.

  МАТЕРИАЛИ&ТЕХНОЛОГИИ


  Мебелите за баня на AB Group се произвеждат от 100% водоустойчив материал пено-PVC и масив. Предварителната подготовка на материалите включва прецизно разкрояване на циркуляр с точност до 0.1 от мм. На детайлите се поставя PVC кант с дебелина 0.5 мм. Кантирането гарантира здравина и устойчивост на умерени удари при всекидневна употреба.

  Детайлите се разпробиват на многошпинделна машина, с точност до 0.1 мм. Използват се утвърдени в мебелното производство сглобки, които позволяват шкафовете да се сглобяват и разглобяват многократно.

  Гланцовият финиш на видимите части се постига след допълнително покритие на вече боядисаните детайли с лак. Покритието се полира с паста до придобиване на познатия на клиентите ни огледален ефект. В последния етап на производството детайлите се сглобяват. Шкафът се подготвя за експедиция, пакетира се с аеропласт, 3D ъгли и стреч, които го предпазват от транспортни дефекти и наранявания.

  СХЕМА


   

  Модел Miniоn може да се окомплектова с колона за баня от продуктовия каталог по избор, както и с LED или обикновено огледало в подходяща форма и размер.

  *Посочените размери са в см.

  Страна на произход: България
  Серия: Moderna
  Дълбочина: 23 см
  Височина: 50 см
  Материал: PVC
  Гаранция: 3 години
  Затваряне: Плавно затваряне
  Вратичка
  Тип монтаж: Окачен (конзолен)
  Материал мивка: Полимермрамор, бял
  Финиш: Гланц
  Тип шкаф: Шкаф с мивка

  Additional information

  Опций:

  Шкаф с мивка Minion 43 см с 1 вратичка, Огледало с основа от PVC 45/70 см

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “Мебел за баня Minion”

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  Go to Top