Горен шкаф за баня Stella Lux с LED огледало

Начало|Мебели за баня|Мебели за баня от PVC и MDF|Горен шкаф за баня Stella Lux с LED огледало

Горен шкаф за баня Stella Lux с LED огледало

From: 461.00 лв.

 • Шкаф-огледало за баня Stella Lux
 • Предназначен за монтаж на стена (конзолен)
 • 100% PVC, влаго и водоустойчив материал
 • Над 200 искрящи цвята и безброй цветови комбинации
 • Произвежда се в размер: 60 см, 70 см, 80 см и 90 см

Цветове на снимката: Корпус&Вратичка: RAL 3004на 12 вноски по 45.38 лв.

  БЪРЗА ПОРЪЧКА

  Важно: Наш служител ще се свърже с Вас, за уточняване на повече детайли.

  Description

  Горен шкаф за баня Stella Lux с LED огледало

  Горен шкаф за баня Stella Lux с LED огледало и мини колона с вратичка с плавно затваряне. Над огледалото има вградена LED лента, която деликатно осветява огледалото. LED осветлението е модерен, икономичен и дълготраен метод за осветление както в банята, така и във всички помещения в дома.

  Може да бъде поръчан с колона разположена от дясната или от лявата страна на огледалото, чрез избиране на съответната опция при поръчка.

  Шкафът може да се комбинира успешно с мебелите от серии Moderna, Stone Vision, Classica или Natura. С гамата от над двеста цвята и безкрайни цветови комбинации се постига с висококачествените полиуретанови покрития и лакове Milesi.

  ЦВЕТОВЕ


  Всички мебели за баня на AB Group се произвеждат в цветове от класическата цветова схема RAL. Шкафът може да бъде боядисан във всеки един или в комбинация от цветове (без металици).

  При поръчка цветовете се посочват като номер по RAL. За да разгледате всички цветове по RAL K7 Classic кликнете тук.

  Моля, имайте предвид, че цветовете в сайта са с информативна цел, както и че могат да варират от един на друг екран.

  Възможно е поръчването на специфичен цвят, който не е наличен в цветовата схема на RAL, за целта се изисква предоставяне на мостра и допълнително заплащане на услугата. При поръчка на цвят от мостра, трябва да имате предвид, че има допустими отклонения от нюанса, както и че цветовете варират в зависимост от повърхността, върху която се полагат, технологията и типа на боята.

  МАТЕРИАЛИ И ТЕХНОЛОГИИ


  Мебелите за баня на AB Group се произвеждат от 100% водоустойчив материал пено-PVC и масив. Предварителната подготовка на материалите включва прецизно разкрояване на циркуляр с точност до 0.1 от мм. На детайлите се поставя PVC кант с дебелина 0.5 мм. Кантирането гарантира здравина и устойчивост на умерени удари при всекидневна употреба.

  Детайлите се разпробиват на многошпинделна машина, с точност до 0.1 мм. Използват се утвърдени в мебелното производство сглобки, които позволяват шкафовете да се сглобяват и разглобяват многократно.

  Гланцовият финиш на видимите части се постига след допълнително покритие на вече боядисаните детайли с лак. Покритието се полира с паста до придобиване на познатия на клиентите ни огледален ефект. В последния етап на производството детайлите се сглобяват. Шкафът се подготвя за експедиция, пакетира се с аеропласт, 3D ъгли и стреч, които го предпазват от транспортни дефекти и наранявания.

  СХЕМА


   

  Модел Stella Lux може да се окомплектова с мебели и колони за баня от сериите Moderna, Stone Vision, Classica или Natura.

  A 60 70 80 90
  B 40 50 60 60
  C 20 -/- -/- 30

  *Посочените размери са в см.

  Additional information

  Опции:

  Шкаф-огледало 60 см с LED осветление и 1 вратичка, Шкаф-огледало 70 см с LED осветление и 1 вратичка, Шкаф-огледало 80 см с LED осветление и 1 вратичка, Шкаф-огледало 90 см с LED осветление и 1 вратичка

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “Горен шкаф за баня Stella Lux с LED огледало”

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  Go to Top